Anlık Bildirim

ABD'deki iPhone kullanıcılarının yarısı, akıllı telefonlarının 5G desteği olduğunu sanıyor

Araştırma şirketi Global Wireless Solutions'ın yaptığı son ankete göre, ABD'deki iPhone kullanıcılarının yarısı, cihazlarının 5G teknolojisini desteklediğini düşünüyor.

ABD'deki iPhone kullanıcılarının yarısı, akıllı telefonlarının 5G desteği olduğunu sanıyor Tam Boyutta Gör

Global Wireless Solutions, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki iPhone kullanıcılarından, beşinci nesil (5G) ağlarla ilgili bazı soruları yanıtlamalarını istedi. Yapılan anket sonucunda katılımcıların yüzde 49'unun, kullandığı iPhone modelinin 5G'yi desteklediğini düşündüğü ortaya çıktı.

5G destekli iPhone'lar bu hafta tanıtılacak

Piyasada satılan iPhone modellerinden hiçbirinin 5G'yi desteklemediği göz önüne alındığında, bu sonuç, kullanıcıların kullandıkları akıllı telefonların yeteneklerinden yeterince haberdar olmadıklarını gösteriyor. Anket ayrıca, kullanıcıların %29'unun akıllı telefonlarının 5G'yi destekleyip desteklemediğini bilmediğini ortaya koydu. Bu yıl bir iPhone satın alan kişilere gelince, bunların %24'ü de cihazlarında 5G desteği olup olmadığı konusunda belirsizliklerini dile getirdiler.

ABD'deki iPhone kullanıcılarının yarısı, akıllı telefonlarının 5G desteği olduğunu sanıyor Tam Boyutta Gör

Buna ek olarak, ankete katılanların %38'i telekom operatörlerinin 5G bağlantı hizmetleri sunup sunmadığı konusunda da bilgi sahibi değiller. Ankete toplam 5 bin kişinin katıldığını da belirtmemiz gerek. Apple'ın ilk 5G iPhone'larını önümüzdeki hafta tanıtması bekleniyor. Bu gerçek, akıllı telefonlarının zaten beşinci nesil iletişim ağlarında çalıştığından emin olan anket katılımcılarının %49'unu şaşırtacak diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6710 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, 5g ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim