Anlık Bildirim

A Way Out'un geliştiricisi, yeni oyunu It Takes Two'dan sıkılan olursa 1000 dolar vereceğini söyledi

Daha öncesinde Brothers: A Tale of Two Sons ve A Way Out oyunları ile tanınan Josef Fares'in yeni oyunu It Takes Two hakkında fazlasıyla iddialı konuştu.

A Way Out'un geliştiricisi, yeni oyunu It Takes Two'dan sıkılan olursa 1000 dolar vereceğini söyledi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Hazelight Studios'un yaptığı It Takes Two ile ilgili fazlasıyla ilginç bir iddia geldi.

Oyunun başındaki isimlerden biri olan Josef Fares, geçtiğimiz gün Game Informer'a bir röportaj verdi. Röportaj esnasında yeni oyunları It Takes Two'nun yapımının tamamlandığını belirtti. Ancak bir dieğr açıklaması daha fazla ilgi çekti diyebiliriz.

Josef Fares'in söylediğine göre It Takes Two'dan sıkılmak neredeyse imkansız. Josef Fares "Size şunu garanti edebilirim, bu oyundan sıkılmak imkansız. Bunu başlığa yazabilirsiniz, 'bu oyundan sıkıldım' diyen herkese 1000 dolar vereceğim. Dürüst olduğuna inandığım herkese 1000 dolar vereceğim buna garanti veriyorum." dedi.

Josef Fares, bu tarz enteresan çıkışlarıyla tanınan bir isim. Daha önce The Game Awards etkinliğinde canlı yayında “F*ck the Oscars.” diyerek kameralara bağırmıştı.

Bahsi geçen It Takes Two ise 26 Mart'ta PlaySation 5, Xbox Series, PlaySation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak. Oyunun fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20708 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
It Takes Two, yayın tarihi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim