Anlık Bildirim

Zombieland: Double Tapper indirmeye sunuldu

Zombieland: Double Tapper adlı oyun ikinci filmin hikayesiyle paralel olarak aynı mekanlarda ve aynı karakterlerle zombi dalgalarını karşılamanızı konu ediniyor.

Jesse Eisenberg ve Woody Harrelson’u yeniden bir araya getiren Zombieland 2 filmi ile birlikte mobil oyunu Zombieland: Double Tapper da indirmeye sunuldu. Oyun tıklamaya dayalı olarak ilerliyor.

Zombieland: Double Tapper neler sunuyor?

Filmin konusu ile paralel olarak yıkım sonrası bir dünyada geçen oyunda Tallahassee, Columbus, Wichita gibi karakterler de yerini almış. Karakterler onlarca bölümde zombi dalgalarını dağıtmaya çalışıyor.

Zombileri ekrana tıklayarak öldürüyorsunuz. Her dalgada onlarca ve sürekli güçlenen zombiler geliyor. Karakterler otomatik olarak da zombi öldürüyor ancak bu biraz uzun sürüyor. Bölüm geçtikçe karakterler seviye atlıyor ve yeni güçlendirmeleri açılıyor. Ayrıca yetenek ağaçları da var.

Ekrana tıklama türü olsa da oyun kullanıcıyı sıkmayacak şekilde ilerliyor. Animasyonlar ve kilidi açılarak maceraya katılan karakterler sayesinde sürekli bir eğlence yaşatılıyor. Oyun içi satın alımlar ise kullanıcıyı çok fazla rahatsız etmiyor.  

Zombieland: Double Tapper: App Store II Google Play

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim