Anlık Bildirim

Zengin metin editörü Daedalus Touch artık ücretsiz

Zengin metin editörü Daedalus Touch artık ücretsiz
iOS 7 işletim sistemine sahip iPhone, iPod Touch ve iPad modelleriyle uyumlu metin editörü Daedalus Touch, artık ücretsiz olarak elde edilebiliyor.
Gerçek yeni jenerasyon metin editörü olarak lanse edilen Daedalus Touch, bünyesinde dosya, doküman ya da listeler barındırmıyor ve sıralanmış kağıt yığınları ile görsel olarak farklı bir deneyim vaat ediyor. 20,000 kelimeye ulaşan büyük metinler ile çalışma desteği de veren uygulama, genel arama yapabiliyor, karakter sayısını verebiliyor ve dahili internet tarayıcısı ile anlık olarak gezinme desteği sağlayabiliyor. Hazırlanan içerikleri iCloud üzerinden yedekleyebilen Daedalus Touch, kişiselleştirilebilir klavyesiyle de kullanıcılarına ciddi oranda zaman kazandırabiliyor. Aynı zamanda Dropbox, Box.com ve WebDAV servisleriyle entegrasyon kurabilen metin editörü, TXT, PDF, RTF ile ePub formatlarında çalışma gösterebiliyor.
Daha önce 8,99$ fiyat etiketiyle satınlan Daedalus Touch uygulamasına an itibariyle ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim