Anlık Bildirim

ZTE Axon 9 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

IFA 2018 tüketici elektroniği fuarında sahneye çıkan ZTE, şimdiye kadarki en iddialı amiral gemisi Axon 9 Pro’yu tanıttı. ZTE Axon 9 Pro özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Son dönemde ABD ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren ZTE, IFA 2018 fuarında yeniden dönüşünü simgeleyen Axon 9 Pro amiral gemisini tanıttı. Telefon ekranı ve ses kalitesi ile öne çıkıyor.

ZTE Axon 9 Pro özellikleri ve fiyatı

6.21 inçlik AMOLED ekrana sahip olan telefon 2248x1080 piksel çözünürlük sunuyor. Üst kısımdaki çentik nedeniyle 18.7:9 görüntü oranı elde edilmiş. Axon Vision adındaki teknoloji ile en iyi renk üretimi sağlanıyor ve HDR10 desteği sunuluyor.

Diğer taraftan ses teknolojileri olarak HiFi yongası kullanılmış ve Dolby Atmos ile desteklenmiş. Ayrıca stereo hoparlör ile çıkış kalitesi arttırılmış. 4000mAh kapasiteli batarya ise bir günü çıkarıyor.

Metal bir kasa tasarımı benimseyen modelin IP68 ile suya ve toza dayanıklılık sunduğu ifade ediliyor. 7.9mm kalınlığındaki kasa Galaxy Note 9 modelinin 8.8mm’lik kasasından daha ince.

Snapdragon 845 yonga seti ile güçlendirilen cihazda 6GB LPDDR4X RAM ve 128GB depolama kapasitesi yer alıyor. Arka kısımda 20MP+12MP çözünürlüğünde çift kamera, ön kısımda da 20MP çözünürlüğünde tek kamera bulunuyor. Kameralar yapay zekâ ile desteklenmiş. Axon 9 Pro modeli 650 Avro fiyat etiketi ile Avrupa’da satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim