Anlık Bildirim

Yüzüklerin Efendisi dizisini hazırlayacak isimler belli oldu

Amazon, bir süre önce duyurduğu Yüzüklerin Efendisi dizisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Kapsamlı bir arayışının ardından dizinin senaryosunu kaleme alacak isimler belli oldu.

Yüzüklerin Efendisi dizisini hazırlayacak isimler belli oldu Tam Boyutta Gör

Orijinal içerik alanında her geçen gün daha iddialı hale gelen Amazon'un bir süre önce duyurduğu Yüzüklerin Efendisi dizisi şekillenmeye başlıyor. TCA kapsamında basın üyeleri ile buluşan Amazon Studios Başkanı Jennifer Salke, heyecanla beklenen diziyi hazırlayacak isimleri açıkladı.

Amazon, birçok senarist ile görüştüğü kapsamlı bir arayışın ardından dizinin senaryosunu kaleme alması için JD Payne ve Patrick McKay ile anlaştı. Star Trek: Beyond'un senaristleri olarak tanınan Payne ve McKay ikilisi, yapım aşamasında olan Godzilla vs Kong ve Star Trek 4 filmlerinin de senaryosunu kaleme aldı.
Star Trek serisinde Payne ve McKay birlikte çalışan ünlü yönetmen J.J. Abrams'ın Yüzüklerin Efendisi için ikiliyi Amazon'a tavsiye ettiği söyleniyor.
Amazon, Tolkien'ın detaylı bir şekilde kurguladığı Orta Dünya'yı hakkıyla ekranlara taşıyabilmek için geniş bir senarist ekibi oluşturmayı planlıyor. Senarist arayışı sırasında görüşülen bazı isimlerin, Payne ve McKay'in liderlik edeceği yazar ekibine dahil edilmesi bekleniyor.
Yüzüklerin Efendisi dizisini hazırlayacak isimler belli oldu Tam Boyutta Gör

J.R.R. Tolkien'ın unutulmaz Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde anlatılan olayların öncesinde geçecek dizi, ekranlardaki yolculuğuna Aragorn'un gençlik yıllarını işleyerek başlayacak. Aragorn'un Yüzük Savaşları'ndan önceki hayatına odaklanacak diziye, Tolkien'ın Yüzüklerin Efendisi serisi için yazdığı yayımlanmamış notlar kaynaklık edecek.
Daha önce paylaşılan bilgilerden dizinin 5 sezon sürmesi planlandığı ve toplamda 1 milyar doları aşan devasa bir bütçe ile çekileceği biliniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5487 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, diziler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim