Anlık Bildirim

Youtube Premium artık iPhone kullanıcılarının 1080p video indirmelerine izin veriyor

Türkiye'de de kullanıma açılan Youtube Premium'dan Apple kullanıcılarına iyi bir haber var. Platform artık iPhone cihazlardan 1080p çözünürlükteki videoların indirilmesine izin veriyor.
Youtube Premium hizmeti geçtiğimiz hafta Türkiye'de de kullanıma açılmıştı. Eğer Youtube uygulamasını veya sitesini sık sık kullanıyorsanız, size de 3 aylık ücretsiz deneme seçeneği sunulmuştur. Eğer bir iPhone'unuz varsa ve Youtube Premium kullanıyorsanız size iyi bir haberimiz var.

Android için de kullanıma sunulacak

Youtube Premium kullanıcılara arka planda video/ses oynatma, reklamları kaldırma ve içerikleri çevrimdışı görüntüleyebilmek için indirme seçenekleri sunar. Şimdiye kadar iOS işletim sisteminde bir videonun en fazla 720p çözünürlükteki versiyonu indirilebiliyordu. Yapılan açıklamaya göre artık iPhone veya iPad kullanıcıları videoların eğer varsa Full HD 1080p çözünürlükteki versiyonlarını cihazlarına indirebilecekler.
Android işletim sisteminin daha yüksek çözünürlükleri destekleyen ilk platform olacağı düşünülse de, Youtube Premium bu önceliği iOS kullanıcılarına vermiş durumda. Ancak gelen haberlere göre Android kullanıcıları da çok yakın bir zamanda 1080p video indirebilecekler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4938 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim