Anlık Bildirim

YouTube masaüstünden canlı yayın yapmayı kolaylaştırdı

YouTube kullanıcıları artık ek yazılıma ihtiyaç duymadan masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarından kolayca canlı yayın yapabilecekler. Şu an için sadece Chrome'a gelen özelliğin detayları haberimizde.
YouTube, içerik oluşturucuların herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan masaüstünden canlı yayın yapmalarını sağlayacak yeni bir özellik duyurdu. Artık Youtuber'lar ana sayfanın sağ üst köşesindeki "Canlı Yayını Başlat" düğmesine tıklayarak canlı yayın başlatabilecekler.
Şirket şu an için ek bir yapılandırmanın gerekmediğini söylüyor. İlk olarak Google Chrome'a gelen bu yeni özellik zaman içinde diğer tarayıcılara da eklenecek. Masaüstü veya dizüstü bilgisayarlardan birkaç tıklamayla canlı yayın yapılabilmesi şüphesiz ki Twitter'ın Periscope uygulaması, Facebook Live ve Twitch gibi rakiplerinin karşısında YouTube'un elini güçlendirecek.

Akıllı telefonlar için de önemli bir gelişme var

YouTube, ayrıca telefonunuzun kamera uygulaması üzerinden doğrudan canlı yayın yapma imkanı sunmayı da planlıyor. Önümüzdeki birkaç ay içinde Asus, LG, Motorola, Nokia ve Samsung marka telefonlarının kamera uygulamalarından canlı yayın başlatılabilecek. Şirketin amacı bu özelliği yeni YouTube Mobile Live derin bağlantısı üzerinden yıl boyunca daha fazla cihaz üreticisine sunmak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim