Anlık Bildirim

YouTube abone sayıları için önemli bir değişiklik geliyor

Arama devi Google, popüler video platformu YouTube'un abone sayısını gösterme biçiminde bazı değişiklikler yapacağını açıkladı. Artık kesin abone sayısı yerine yuvarlak rakamlar gösterilecek.
Sosyal medya çağını yaşadığımız şu günlerde, çoğumuz ne yazık ki beğeni ve abone sayısını neredeyse bir saplantı haline getirmiş durumdayız. Bu nedenle Instagram gibi bazı platformların beğeni sayısını gizleme yönünde adım atmaya hazırlanıyor. Arama devi Google da YouTube için benzer bir hamle yapacak.
Şirket, YouTube’un abone sayısını gösterme biçiminde bazı değişiklikler yapacağını açıkladı. Bundan böyle 1.000'den fazla abonesi olanlar kesin rakam yerine yuvarlak sayılar görecek. 1.000'den az aboneye sahip kanalların abone sayısı eskisi gibi kesin rakamla gösterilmeye devam edecek.

Ağustos'ta devreye girecek

1.000 abone barajını geçen kullanıcıların abone sayısı yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi, kısaltılmış şekilde ekrana gelecek. Örneğin 7.237.932 abonesi olan bir kanalın abone sayısını 7.2M olarak göreceğiz. Google bunu "tutarlılık" sağlamak için yaptığı söylüyor.
Değişikliğin hemen yürürlüğe girmeyeceğini belirtelim. Google, kısaltılmış abone sayılarını önümüzdeki Ağustos ayı itibarıyla göstermeye başlayacak. İçerik oluşturucular, kesin abone sayılarını yine YouTube Studio üzerinden görmeye devam edecekler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim