Anlık Bildirim

Yılın vahşi yaşam fotoğrafçılığı yarışmasının en gözde fotoğrafları

2018 Vahşi Yaşam Fotoğrafçılığı yarışması sonuçlandı. Londra Doğa Tarihi Müzesi'nde düzenlenen yemekte farklı kategorilerdeki birinciler ilan edildi. Etkileyici çalışmaları haberimizde bulabilirsiniz.
Yarışmanın kazananı haber görselimizdeki maymunlar. Büyük taşların üzerine oturmuşlar ve derin düşüncelere dalmış gibi görünüyorlar. Fotoğraf Çin'in Qinling Dağları'nda Marsel van Oosten tarafından çekildi. Yarışmanın galibi, Londra Doğa Tarihi Müzesi'nde düzenlenen etkinlikte duyuruldu.
Fotoğrafçı Marsel, adeta çizim gibi duran bu fotoğrafı elde etmek için azimle çalıştı. Bu maymunları günlerce takip etti ve mavi yüzlerini görüntülemeyi başardı. Zamanının çoğunu ağaçlarda geçiren ve nadiren yere inen türün fotoğrafını dikkatle çekti. Fotoğrafçı, ödülü kazanmasına yönelik duygularını, şok edici ve gurur verici olarak tanımladı. "Bu özel görüntüyle kazanmak mutluluk verici. Çünkü nesli tükenmekte olan bir maymun türü... Gezegende nesli tehlike altında olan çok fazla tür var ve çok az insan bunun farkında." dedi.
Yarışmanın jüri başkanı Roz Kidman Cox ise şöyle konuştu: "Kazanan fotoğraf, gösterişli veya şok edici olmayabilir. Ama orada sizi kendine çeken bir şeyler var." Farklı kategorilerde jürinin beğenisini kazanan diğer fotoğrafları galeride bulabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim