Anlık Bildirim

Yılın “dijital bankası” Citi Hong Kong

The Asset Triple Awards 2017'de hemen hemen her kategoride, üst düzey ödül alan Citibank, müşterilerine, en iyi dijital bankacılık deneyimini sunduğunu kanıtladı.
The Asset Triple A Digital Awards 2017'de neredeyse her bankacılık kategorisinde üst düzey ödüller alan Citi Hong Kong, aynı zamanda “Yılın Dijital Bankası” ödülünün de sahibi oldu 
Citibank ürünü olan Citi Mobile® App, “En İyi Perakende Sosyal Medya Bankacılığı Deneyimi”, “En İyi Dijital Servet Yönetimi Deneyimi” ve “En Yenilikçi Mobil Bankacılık Uygulaması” ödüllerini kazandı. Aynı zamanda; Citi Cash Back Visa Card kampanyası da “En Yenilikçi Sosyal Medya Projesi” seçildi. 
Citibank Hong Kong'un tüketici işletme müdürü olan Angel Ng: “Dijital bankacılık ürünlerimizin ve hizmetlerimizin, bize, en iyi dijital deneyimi sunduğumuzun kanıtı olan bu prestijli ödüllerini kazandırmasından gurur duyuyoruz. Hong Kong'da, dijital bankacılık hizmetlerimizin kullanımında sürekli bir artış olduğunu görüyoruz. Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek ve onların bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak için teknolojimize yatırım yapmaya devam etmek, bizim için çok önemli. Citi'de, bankacılığın basit ve kullanışlı olması gerektiğine inanıyoruz ve bu türden bir deneyim sunmak için teknolojideki ilerlemeleri takip ediyoruz.” dedi. 
Citi, ayrıca, Hindistan, Endonezya, Malezya, Filipinler ve Singapur'da “En İyi Perakende Mobil Bankacılık Deneyimi” ödülünü, Hindistan, Endonezya, Kore ve Malezya'daki “En İyi Dijital Banka” ödülünü ve ayrıca "Yılın Asya-Pasifik Dijital Bankası" unvanını kazandı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim