Anlık Bildirim

Yeni telefon çıkarmayı düşünmeyen Microsoft, Android telefon satmaya devam ediyor

Yeni bir Windows telefon çıkarmayı planlamayan Microsoft, satışa sunduğu Android telefon sayısını yükseltiyor. Şirket Galaxy S8'den sonra bir başka Android telefon olan Razer Phone' u da satacak.
Microsoft, kendi mağazalarında Samsung Galaxy S8'i satmaya başlayarak herkesi şaşırtmıştı ancak şirket rakip markaların telefonlarını satmaya devam edecek gibi görünüyor. Kısa süre önce duyurulan Razer Phone da Microsoft Store'larda satışa sunulacak. Böylelikle Galaxy S8'den sonra yazılım devi tarafından satılan ikinci Android akıllı telefon olacak.
Microsoft, bu konuda herhangi bir açıklama yapmamasına rağmen, Razer'ın resmi basın açıklamasında telefonun ABD'deki Microsoft Store'lardan temin edilebileceği yazıyor. Bunun dışında bir ayrıntı yok ancak cihaz 17 Kasım'da piyasaya çıkacağı için yakın zamanda daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor.
Kuşkusuz, Windows telefon üreticisinin kendi mağazalarında Android cihaz sattığını görmek biraz şaşırtıcı. Ancak şirket bir anlamda mobil platformunun çöküşünü kabullendiği için mümkün olabilecek her şekilde mobil iş alanını genişletmeye çalışması kulağa biraz da olsa mantıklı geliyor. Razer Phone'un satış fiyatı Amerika Birleşik Devletleri'nde 699.99 dolar ve Avrupa pazarlarında ise 749.99 avro olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5707 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim