Anlık Bildirim

Yeni nesil iPad Pro'nun sahip olacağı özellikler ortaya çıktı

Apple'ın bu ay 2018 iPad Pro ve diğer yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik düzenlenmesi bekleniyor. 9to5Mac sitesi tarafından hazırlanan rapor, yeni nesil iPad Pro'nun özelliklerini açığa çıkardı.
Apple geçtiğimiz ay yeni iPhone'larını tanıtmak için düzenlediği etkinlikte iPad hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Şirketin bu ay 2018 iPad Pro modelini duyuracağı bir etkinlik gerçekleştirmesi bekleniyor. 9to5Mac adlı internet sitesi tarafından yayınlanan yeni bir rapor, tablet hakkında bazı önemli detayları ortaya çıkardı.
Daha önce birçok ayrıntıya değinilmişti ancak şimdi bu bilgilerin desteklendiğini görüyoruz. Bunlar arasında yeni iPad'lerin kenardan kenara ekran ve Face ID teknolojisine sahip olacağı da yer alıyor. Ayrıca çentikli bir tasarım ile gelmeyeceği ve çerçevelerinin TrueDepth kamera bileşenlerini barındıracak kadar kalın olacağı da gelen haberler arasında.

Yeni Apple Pencil ve manyetik konektör de yolda

Yeni nesil iPad Pro'da Home butonunun olmayacağı belirtilirken USB-C portu sayesinde 4K harici ekran desteği sunabileceği de belirtiliyor. Eğer doğruysa Apple ilk kez bir iOS cihazında USB-C bağlantısı sunmuş olacak. 9to5Mac’in kaynakları, Apple Pencil'ın yeni bir versiyonunun da tanıtılacağını söyledi.
Ayrıca 2018 iPad Pro, çeşitli aksesuarların bağlanmasına olanak tanıyacak yepyeni bir manyetik konnektöre sahip olacak. Bunun mevcut iPad'lerde bulunan Smart Connector'ün yerini alması bekleniyor. Bu nedenle yeni bir Smart Keyboard aksesuarı görmeyi de bekleyebiliriz.
Tüm bu bilgiler henüz doğrulanmadığı için kesin konuşmak zor ancak detaylar doğruysa iPad serisi için son zamanlarda gördüğümüz en büyük güncellemelerden biri olacağı kesin.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim