Anlık Bildirim

Yeni nesil Xbox, oyun akış hizmetini destekleyecek

Teknoloji devi Microsoft'un, 2020 yılında piyasaya sürmesi beklenen yeni nesil Xbox'ı oyun akış servisi ile geleceği ortaya çıktı. Bu önemli gelişmenin tüm detayları haberimizde.
Haziran ayında düzenlenen E3 2018'de Microsoft'un kendi bulut oyun akış hizmetini kuracağı duyurulmuştu. Yayınlanan yeni bir raporda, bu oyun akış hizmetinin Scarlett Cloud olarak adlandırılacağını ve Microsoft'un bir sonraki oyun konsolu Xbox'ta önemli bir rol oynayacağı belirtiliyor.

Yeni nesil Xbox'un 2020'de satışa sunulması bekleniyor

Microsoft'un yeni nesil Xbox'ı 2020 yılında satışa sunması bekleniyor ve söylentilere bakılırsa bu oyun konsolunun iki farklı versiyonu olacak. Birinci cihaz geleneksel oyun konsolu özellikleriyle gelirken, ikinci cihaz ise bulut tabanlı oyun akış teknolojisini destekleyecek. Thurrott.com'dan Brad Sams'e göre bulut oyun akışını destekleyen cihaz, standart Xbox'a göre daha düşük donanım özelliklerine sahip olacak.
Microsoft'un donanım satışından pek para kazanmadığını ve gelirinin çoğunu Xbox Live, Xbox Game Pass ve oyun satışlarından elde ettiği düşünürsek, bulut tabanlı oyun akış hizmetine verilen önemi daha iyi kavrayabiliriz. Zira önümüzdeki yıllarda birçok şirket oyun akışı hizmeti sunacak ve biz bu hizmetlere abone olarak düşük performanslı cihazlarımızla dilediğimiz oyunları oynama şansına sahip olabileceğiz. Eğer bu servislerin fiyatlandırmaları da makul seviyelerde olursa, oyunlar için yeni bilgisayar ve donanım harcamaları da tarih olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim