Anlık Bildirim

Yeni iPhone modelleri için A13 çipleri üretilmeye başlandı

Apple'ın 2019 model iPhone'larında kullanılacak A13 çipi, TSMC tarafından seri üretime alındı. Bu ayın sonunda raporlara göre tam üretim kapasitesine ulaşılmış olunacak.
Tayvanlı çip üreticisi TSMC, birkaç yıldır Apple’ın işlemcilerini üretiyor. Bu yıl da sözleşmesinin devam ettiğini bildiğimiz firma, A13 adına sahip olacağını düşündüğümüz çiplerin üretimine başladı. Bloomberg raporuna göre ise üretim hızı bu ayın sonunda tam kapasiteye ulaşacak. 
7nm üretim bandından çıkacak çipler, EUV litografisini sunacak. A13 ile gelmesi beklenenler tabii ki yüksek performans ve yanında daha verimli enerji kullanımı. 
Sektör içerisinden gelen kaynaklara göre Apple, bu yıl XS, XS Max ve XR modellerini güncelleyecek. Üç modelin de şimdiki nesil ile aynı tasarıma sahip olması bekleniyor fakat arka tarafta pek de hoş olmayan kare şeklinde kamera kurulumu köşede yer alacak.
2019 iPhone modelleri, iddiaya göre aksesuarları ya da destekli telefonları kablosuz olarak şarj edebilme özelliğine de sahip olacak. Bu özellik, tersine kablosuz şarj genel adıyla Samsung ve Huawei modellerinde şimdiden bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5390 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tsmc, apple a13 ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim