Anlık Bildirim

Yeni iPhone'larda USB-C portu olmayacak

Apple'ın bu yıl piyasaya süreceği yeni iPhone'larda USB-C bağlantı noktasına yer vereceği söyleniyordu. Ancak yayınlanan yeni bir rapor bu yöndeki beklentilerin boşa çıkacağını gösteriyor.
Son dönemde Apple'ın Lightning portunu rafa kaldırıp 2019 iPhone modellerinde USB-C bağlantı noktasına yer verebileceğini öner süren bazı söylentiler çıkmıştı. Cupertinolu şirket piyasaya sürdüğü son iPad Pro'da bu yönde bir değişiklik yaptığı için söylentilerde gerçeklik payı olduğu düşünülüyordu ancak görünüşe bakılırsa durum böyle olmayacak.
Japon internet sitei Macotakara'nın yayınladığı yeni rapora göre Apple bu yıl çıkaracağı iPhone'larda Lightning portunu kullanmayı sürdürecek. Dahası şirketin aynı zamanda son derece yavaş çalışan 5 W güç adaptörünü de kutu içeriğinde sunmaya devam edeceği belirtiliyor.

USB-C'ye geçiş önümüzdeki yıl

iPhone'lar yine hızlı şarjı destekleyecek ancak bu teknoloji kutudan çıkan adaptör ile kullanılamayacak. Telefonlarını hızlı şekilde şarj etmek isteyen kullanıcılar ekstra para ödeyerek daha hızlı bir şarj cihazı almaları gerekecek.
Başa dönecek olursak, Apple'ın iPhone'lar için gelecek yıl USB-C'ye geçiş yapabileceğine inanılıyor. Ancak bu bile şu an için bir tahminden ibaret. Şirketin yeni telefonlarını Eylül ayında tanıtması bekleniyor. Dolayısı ile önümüzdeki aylarda bu konu hakkında daha detaylı bilgilere sahip olacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5909 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, lightning ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim