Anlık Bildirim

Yeni iPad'ler 2019'un ilk yarısında piyasaya sürülecek

Görünüşe bakılırsa Apple bu yılın ilk yarısı sona ermeden en az iki yeni cihaz çıkaracak. DigiTimes'ın son raporu yeni giriş seviyesi iPad ve iPad mini 5'in yolda olduğunu gösteriyor.
Apple, 2018 yılının başlarında biraz demode özelliklere sahip yeni bir giriş seviyesi iPad çıkarmıştı. Tablet, fiyatı ve Apple Pencil ile uyumlu olması sayesinde iPad Pro'ya çok fazla para harcamak istemeyenlere oldukça cazip geldi.
 
DigiTimes'ın son raporuna göre yeni giriş seviyesi iPad ve iPad mini 5, 2019'un ilk yarısında piyasaya sürülecek. Ancak şu an için tarih veya teknik özellikler gibi merak edilen detaylar hakkında bir bilgi yok. Raporda ayrıca, analist Ming-Chi Kuo'nun geçen yıl söylediklerinden de bahsediliyor.
 

Apple bu yıl kablosuz şarj cihazını da çıkaracak

Deneyimli analist konuyla ilgili tahminlerinde Apple'ın iPad mini'yi güncelleyebileceğini ve şirketin küçük tabletini sonlandırma niyetinde olmadığını belirtmişti. Bu yıl ayrıca Apple'ın 2017'de duyurduğu ancak henüz piyasaya sürmediği AirPower isimli kablosuz şarj cihazının da çıkması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8231 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tablet, akıllı telefon ve
3 etiket daha ipad mini cep telefonu Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim