Anlık Bildirim

iOS 12 yeni iPad Pro'nun tasarımını ortaya koydu: Hem çerçevesiz hem de çentiksiz iPad geliyor!

Yeni iPad Pro modellerinin ekran tasarımı neredeyse netleşti. iOS 12'nin beşinci beta sürümünde ortaya çıkan bazı simgeler, yeni iPad Pro'nun çentiksiz ve çerçevesiz tasarımla geleceğini ortaya koydu.
iOS 12'nin beta sürümlerinin yayınlanmasıyla birlikte Apple'ın sonbahar aylarında duyurusunu gerçekleştireceği iPhone ve iPad modellerinin özellikleri ve tasarımı da netleşiyor. Geçtiğimiz günlerde iOS 12'nin beşinci beta sürümünün geliştiricilere sunulmasıyla birlikte yeni iPhone modellerinin çift SIM kart desteğine sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni iPad Pro modellerinin nasıl bir tasarımla geleceği gün yüzüne çıktı.  

Yeni iPad Pro modelleri çerçevesiz tasarımla gelecek

Pil kullanım arayüzünde beliren simgeler, 2018 model iPad Pro modellerinin çerçeveleri tıraşlanmış bir tasarımla geleceğini ortaya koyuyor. Daha önce birçok kez Face ID ile geleceği ortaya çıkan yeni iPad Pro'nun en merak edilen noktası ise TrueDepth kamera sistemi için çentikli bir alana sahip olup olmayacağıydı. Oysa ki iOS 12'nin beta sürümünde ortaya çıkan bir simge, yeni iPad Pro'nun hem çerçevesiz hem de çentiksiz bir ekran tasarımıyla geleceğini netleştirdi. 
 
Çerçeveler ciddi oranda tıraşlanırken fiziksel Home butonu ise yerini iPhone X'da olduğu gibi çizgi şeklindeki sanal navigasyon bara bırakıyor. Ayrıca Touch ID yerine de Face ID güvenlik sistemi yer alacak. 
10.5 inç ekranlı iPad Pro (2. nesil) ve 12.9 inç ekranlı iPad Pro (3. nesil) olmak üzere iki yeni iPad modeli tanıtacak olan Apple, yeni modellerini Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte duyurabileceği gibi Ekim ayında iPad ve Mac odaklı bir etkinlik düzenleyerek de lanse edebilir.   
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim