Anlık Bildirim

Yeni iPad Pro modellerinde 6GB RAM için en üst konfigürasyon gerekiyor

Yeni iPad Pro modellerinde 6GB RAM belleği tecrübe etmek istiyorsanız en yüksek fiyatı ödemeniz gerekebilir. Gelen bilgiler sadece 1TB kapasite seçeneğinde 6GB RAM bellek olduğunu gösteriyor.

Bugüne kadar tasarlanmış en güçlü iPad modelleri olma özelliğine sahip yeni nesil iPad Pro serisi 6GB RAM belleğe de terfi etmiş durumda. Bununla birlikte herkes 6GB RAM avantajına sahip olamayacak.

En yüksek konfigürasyonda

Gelen bilgilere göre 11 inçlik ve 12.9 inçlik iPad Pro modellerinde 6GB RAM sadece 1TB kapasite seçeneğinde mevcut. Diğer tüm kapasite seçeneklerinde 4GB RAM bellek yer alıyor. Yani en yüksek RAM için en yüksek bedeli ödemeniz gerekiyor.

Elbette 4GB RAM bellek de yeterli bir miktar ve yeni iPad Pro modellerini tercih edecekler için sorun oluşturmayacaktır. Bununla birlikte uzun bir süre kullanmak isteyenler için 6GB RAM bellek de bir tercih sebebi olacaktır.

Ülkemizdeki fiyatlara bakacak olursak 6GB RAM bellek isteyenler 11 inçlik modelde WiFi versiyonu için 11499TL, LTE versiyonu için 12599TL ödemek zorunda. 12.9 inçlik iPad Pro modelinde ise 12999TL ve 14099TL şeklinde fiyatlar mevcut. Elbette iFixit gibi platformların bileşenlerine ayırma işlemleri sonrasında net bir bilgi alabileceğiz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13457 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ipad pro ve ipad pro 6gb ram
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim