Anlık Bildirim

Yeni iPad Pro modelleri için USB Tip-C aksesuarları duyuruldu

SD kart okuyucu, kulaklık dönüştürücü ve şarj kabloları yeni iPad Pro kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek. Elbette döviz kuru nedeniyle fiyatlar bir hayli yukarıda seyrediyor.

Apple’ın ilk kez ortak bir kullanım standardı olan USB Tip-C bağlantısına geçiş yaptığı yeni iPad Pro modelleri için aksesuar ürünleri de kendisini göstermeye başladı. Elbette fiyatlar oldukça yukarıda seyrediyor.

Yeni ve pahalı

Mac ürünlerinde USB Tip-C girişi olduğu için zaten daha önceden pek çok aksesuar satıştaydı. Şarj kabloları, dönüştürücü kablolar, çoklu ekran çıkışları bunlar arasında. Yeni olarak 3 aksesuar daha listeye eklenmiş.

3.5mm kulaklık girişini kaldıran yeni iPad Pro modellerinde haliyle bir adaptör ihtiyacı ortaya çıkmış durumda. USB Tip-C kulaklık dönüştürücüsü burada devreye giriyor. Adaptörün fiyatı 69TL olarak belirlendi.

1 metrelik aynı uçlu USB Tip-C şarj kablosu 149TL seviyesinden satılıyor. 2 metrelik daha önce çıkan versiyonu da yine 149TL fiyat etiketine sahipti. USB Tip-C SD kart okuyucusu ise 299TL’den satılacak. Elbette bu aksesuarları diğer USB Tip-C bağlantılı cihazlarda da kullanabileceksiniz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim