Anlık Bildirim

Yeni iPad Pro bükülme testini geçemedi

Ülkemizde de satışına başlanan Yeni iPad Pro için yayınlanan dayanıklılık testi kafalarda soru işaretleri yarattı. Gelin dayanıklılık testine ve sonucuna yakından bakalım.
Yeni iPad Pro bükülme testini geçemedi Tam Boyutta Gör
Akıllı cihazlara uyguladığı dayanıklılık testleriyle tanınan JerryRigEverything, Yeni iPad Pro için hazırladığı videosunu yayınladı. Tasarım ve malzeme konusunda büyük değişimlere uğramış yeni iPad Pro, 5.9 mm gibi oldukça ince sayılabilecek bir kalınlığa sahip. Bu incelik görünen o ki dayanıklılığın azalmasına sebep olmuş.

Yeni Apple Pencil’ın testiyle başlayan videoda iPad Pro’ya uygulanan diğer testlerde herhangi bir sıkıntı görülmese de ortasından uygulanan baskı ile cihaz ikiye ayrıldı. Bu tarz bir baskı ile büyük boyutlarda bir cihazın böyle tepki vermesi pek tabii normal gelebilir ancak kanalın sahibi Zack Nelson; “Bu testi iPad Pro’yu okul çantasında sürekli taşıyacak veya bir kaza sonucu üzerine oturabilme ihtimali olacak kişiler için yaptım…”  açıklamasında bulundu. MacRumors forumlarında paylaşılan bazı görsellerde bükülme konusunun Apple için tekrar gündeme gelmesine sebep oldu.

Yeni iPad Pro bükülme testini geçemedi Tam Boyutta Gör

Yeni Apple Pencil için konumlandırılan kablosuz şarj bölgesinin bulunduğu yerden ikiye ayrılan cihazın dayanıklılık noktasında bazı problemler yaşatabilmesi mümkün. Diğer üreticilere ait tabletlerle kıyaslaması pek mümkün olmadığından net bir şey söyleyerek cihaza dayanıksız demek ise bir hata olacaktır. Hatta önceki iPad modellerinden dayanıklılık noktasında bir farkı var mı o bile tam olarak bilinmiyor. Ancak her ihtimale karşı çantanızda taşırken biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir.

Kısacası günlük kullanımda bükülme problemleriyle karşılaştığını belirten kullanıcılar olmadığı sürece şu an için bir şey diyebilmek mümkün değilken, bu tarz ağır testlerin objektifliğini belirtemeyiz. Bakalım ileri tarihlerde yeni iPad Pro kullanıcılarından bu konu hakkında şikayetler gelecek mi?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16031 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad pro, bükülme testi ve
2 etiket daha bend Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim