Anlık Bildirim

Yeni havalimanında milyonluk BMW i8 modelleri hizmet verecek

29 Ekim tarihinde açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda follow me aracı olarak hibrit BMW i8 modelleri kullanılacak. Bunun yanında listede BMW i3 ve Dacia Duster gibi modeller de var. İşte detaylar...

Yeni havalimanında milyonluk BMW i8 modelleri hizmet verecek Tam Boyutta Gör

Açılışı merakla beklenen İstanbul Yeni Havalimanı’nda uçaklara eşlik etmek için kullanılacak follow me araçlarının hangi modellerden oluşacağı belli oldu. Buna göre yeni havalimanında hizmet veren araçlar arasında dünyanın en çok satan hibrit spor otomobillerinden BMW i8 de bulunacak. Follow me aracı olarak kullanılacak Bmw i8’in Türkiye satış fiyatı 1 milyon 177 bin liradan başlıyor.

21 Haziran’da İstanbul Yeni Havalimanı’na ilk inişi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın içinde bulunduğu Airbus 318 tipi yolcu uçağına iniş sonrası eşlik eden özel donanımlı BMW i8 büyük ilgi gördü. 

29 Ekim’de açılacak havalimanında aralarında Bmw i8 modelinin de bulunduğu çeşitli araçların uçaklara hizmet vereceği belirtildi. Yapılan açıklamaya göre Bmw i8’in yanı sıra Bmw i3 ve Dacia Duster tipi araçlar da follow me aracı olarak kullanılacak. Bu alanda elektrikli araç kullanımına öncelik verilmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Havalimanlarında görev yapan sarı renkteki özel donanımlı follow me araçları pist, apron ve terminal sahalarında uçaklara ve araçlara yönlendirme amaçlı hizmet vermek için kullanılıyor. Yeni Bmw i8 ve i8 Roadster modellerini aşağıdaki galeriden inceleyebilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11131 kez okundu.
86 kişi, toplam 88 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
BMW i8, istanbul yeni havalimanı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim