Anlık Bildirim

Yeni grafikleriyle Quake II, Haziran’da ücretsiz olarak Steam’e geliyor - Güncellendi

Klasik FPS oyunu Quake II, RTX grafikleriyle güncellenmiş olarak 6 Haziran'da Steam'e geliyor. Nvidia ray tracing destekli, gerçekçi ışıklandırma sunacak oyun, ücretsiz olacak.
Nvidia’nın yeni RTX serisi kartları, özel olarak ray tracing adı verilen teknolojinin reklamıyla sunuldu. Işık parçacıklarını gerçek zamanlı olarak takip ederek yansımaları oluşturan grafik kartları, önceden bu konuda ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Bu yeni grafik akımının desteğini alarak güncellenen Quake II, ray tracing ile birlikte 6 Haziran’da Steam’e eklenecek ve daha önce Quake II oyununu satın alanlar için ücretsiz olacak.
Resident Evil 2, Shadow of the Colossus ya da yakında çıkacak Final Fantasy VII Remake gibi baştan yapılmış değil de ufak grafik dokunuşları yapılmış olacak Quake II sürümü, daha önce oyunu alanlardan ek ücret talep etmemesi sayesinde büyük ilgiyle karşılanacaktır.
Güncelleme: Kaynaklarda yapılan güncellemeler ışığında, Quake II RTX versiyonu, oyunun standart hâline daha önce sahip olanlar için tam olarak oynanabilir olacak. Oyuna daha önce sahip olmayanlar ise oyunun sadece üç bölümüne erişebildikleri bir demo sürümünü oynayabilecek. Steam'de Quake II fiyatı, şimdilik 14,99 TL'den listelenmekte. Yazıda sürümün tamamen ücretsiz olacağını belirten kısımlar değiştirilmiştir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9536 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
quake 2, quake ii ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim