Anlık Bildirim

Yeni bir hata Windows 10 Pro lisanslarını geçersiz yapıyor

Eğer Windows 10 Pro lisansınız bir anda geçersiz olduysa veya daha alt bir sürüme otomatik geri alındıysa paniğe gerek yok. Microsoft birkaç gün içerisinde problemi çözecek.

İşletim sistemlerinde açıklar veya hatalar artık alıştığımız konulardan birisi haline geldi. Kullanıcıları olumsuz etkileyen bu problemler bir süre sonra geliştirici tarafından gideriliyor. Bununla birlikte kullanımı engelleyen hatalar da oluyor.

Kısa sürede çözülecek

Windows 10 içerisinde ortaya çıkan yeni bir hata Windows 10 Pro lisanslarını iptal ediyor veya bir alt sürüme geri alıyor. Birkaç gün içerisinde de Windows 10 yapısı tamamen kullanılamaz hale geliyor. Söz konusu problem pek çok Windows 10 Pro kullanıcısı tarafından rapor edilmeye başlandı.

Şimdilik bununla ilgili beklemekten başka yapılacak pek bir şey yok. Problemin Güney Kore, Japonya, Amerika başta olmak üzere bazı ülkelerde ortaya çıktığı ifade ediliyor. Microsoft durumun farkında ve aktivasyon sunucularından kaynaklı bir sıkıntı olduğu belirtiliyor. Bir veya iki iş günü içerisinde, ki hafta sonu da girdiği için Pazartesi’ye kayabilir, çözülmesi bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15517 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, windows 10 pro bug ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim