Anlık Bildirim

Yeni bir Xbox daha geliyor

Yanlışlıkla sosyal medyada paylaşılan duyuruya göre yeni bir Xbox modeli kapıda. Kaynaklar yükseltilmiş bir Xbox One X veya daha ucuz Xbox One S olabilir diyor.

Konsol pazarında son olarak Xbox One X model ile boy gösteren Microsoft’un yeni bir model üzerinde daha çalıştığı ifade edildi. Firma Gamescom 2018 fuarında yeni bir Xbox modeli ve aksesuarları tanıtmaya hazırlanıyor.

Yeni Xbox nasıl olacak?

Elbette sıfırdan tasarlanmış bir Xbox duyurusu mümkün değil. Kaynaklar mevcut modeller üzerine yeni geliştirmeler olmasını bekliyor. Bunlardan birisi Project Scarlet kod adlı Xbox One X versiyonu.

Daha önce de gündeme gelen bilgilere göre yeni Xbox One X konsolunda 2TB veya 4TB depolama kapasitesi olması bekleniyor. Yüksek kapasite sayesinde oyuncular da harici depolama sürücüsü aramaktan kurtulacak.

Diğer bir iddia ise daha ucuz bir Xbox One S modeli. Microsoft sonbahar dönemine daha uygun fiyatlı bir Xbox One S ile girerek satışları arttırmayı düşünüyor olabilir.

Microsoft sosyal medya üzerinde yaptığı duyuruyu kısa süre sonra düzenledi ve sadece bundle paketlerinin tanıtılacağını ifade etti. Bununla birlikte konsol dünyasında bekleyiş başlamış durumda.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7707 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, xbox one x 2tb ve
2 etiket daha xbox one s Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim