Anlık Bildirim

Yeni Renault Captur'un tasarımı sızdırıldı

Bugün Fransız basınında yeni Renault Captur'a ait olduğu iddia edilen bir görsel ortaya çıktı. Eğer iddia doğruysa, hibrit versiyona sahip olması beklenen ikinci nesil Captur'un tasarımı böyle olacak.

Yeni Renault Captur'un tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Fransız üreticinin ilk kez 2013 yılında tanıttığı başarılı crossover modeli Renault Captur, artık yeni nesline kavuşmaya hazırlanıyor. Son zamanlarda sıkça casus kameralara yakalanan yeni Renault Captur, yoğun kamuflaj nedeniyle tasarımındaki değişimi gizli tutuyordu. Fakat bugün sızdırılan ve yeni Renault Captur olduğu iddia edilen bir görsel vasıtasıyla tasarımın bir kısmı ortaya çıkmış oldu.

Söz konusu görsel, yeni Renault Captur’un dünya prömiyeri için yapılan çekimler esnasında yakalanarak Fransız basınına servis edilmiş. Yeni Renault Captur’da gözümüze çarpan ilk şey, Magane dahil Renault ailesinin pek çok modelinde gördüğümüz yeni far tasarımı oluyor. Bunun yanı sıra ızgara yapısının eskiye nazaran pek değişmediği, sis farlarının alttaki hava deliklerinden ayrılarak dikey bir yerleşime kavuştuğu görülüyor. Ayrıca, eski modelde gördüğümüz koruma plakası yeni Renault Captur’da da varlığını sürdürüyor.

CMF-B platformu üzerine inşa edilen yeni Renault Captur, yanlardaki kaslı görünümü ve yükseltilen ön profili sayesinde eskiye nazaran daha heybetli duruyor. Yeni Clio’da da gördüğümüz bu platform, hibrit ve tam elektrikli versiyonlara imkan verecek şekilde geliştirilmiş. Dolayısıyla yeni Renault Captur’un yeni motorların yanı sıra plug-in hybrid güç ünitesiyle gelmesi pek sürpriz olmayacak.

Yeni Renault Captur, hibrit versiyonla birlikte gelecek 

Yeni Renault Captur’daki hibrit sistemin Clio’dakiyle benzer olması yüksek ihtimal. Bu sistem, 89 bg’lik 1.6 litre benzinli motor, 1,2 kWh batarya paketi ve 40 bg’lik elektrik motorunun bir araya gelmesinden oluşuyor. Yeni Renault Captur’un hibrit versiyonunda bu bataryanın 9,8 kWh’e yükseltileceği söyleniyor. Bu sayede saf elektrik modunda 40-50 kilometre gibi bir menzil elde edilebilecek.

Yeni Renault Captur’un önümüzdeki aylarda resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Aracın tasarımı ve özellikleriyle ilgili henüz resmi bir paylaşım yok. Dolayısıyla sızdırılan bu görselin sahte olma ihtimalini de göz önünde bulundurmakta fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9176 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni renault captur, ikinci nesil captur ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim