Anlık Bildirim

Yeni Mortal Kombat filmi için hazırlıklar başladı

Mortal Kombat'ın 1995 yılında vizyona giren filmi Hollywood'un en iyi oyun uyarlamalarından birisi olarak gösteriliyor. Warner Bros şimdi yeni bir Mortal Kombat filmi için hazırlıklara başladı.
Tarihin en popüler oyun serilerinden birisi olan Mortal Kombat, yaklaşık 25 yıllık bir aranın ardından tekrar beyaz perdeye uyarlanıyor. ABC'den Claire Campbell'ın haberine göre yapımcı stüdyo Warner Bros, filmin çekimleri için Güney Avustralya'da hazırlıklara başlamış durumda.

Güney Avustralya başbakanı Steven Marshall'ın düzenlediği bir basın toplantısına katılan Claire Campbell,"Başbakan, aksiyon filmi Mortal Kombat'ın duyurusunu yaptı. Film Güney Avustralya tarihinin en büyük yapımı olacak. 580 kişilik istihdam sağlaması ve ekonomiye 70 milyon dolar katkı yapması bekleniyor." ifadelerini kullandı.


Warner Bros, yeni bir Mortal Kombat filmi çekileceğini aslında ilk olarak 2016 yılında duyurmuştu. Ancak filmin bütçesi, senaryosu ve yönetmeni gibi kısımlarda bazı problemlerin yaşanması nedeniyle yapım süreci bir türlü start verememişti. Warner Bros şimdi nihayet bu problemleri çözmüş gibi görünüyor. Filmin çekimleri bu yıl içerisinde resmen başlayacak.

Mortal Kombat filminin yapımcılığını Aquaman ve Hızlı ve Öfkeli 7 gibi filmlerden tanıdığımız James Wan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Simon McQuoid oturacak. Simon McQuoid'in referans alabileceğimiz herhangi bir başka filmi yok. Yani Mortal Kombat, Hollywood'daki ilk yönetmenlik görevi olacak.

Filmin senaryosunu hazırlayan Greg Russo, yapım ekibi olarak orijinal materyallere sadık kalacaklarını söyledi. Filmde Kano, Sonya, Blade ve Raiden gibi popüler Mortal Kombat karakterlerinin yer alması bekleniyor. Başrolde ise Cole Turner isimli, seriye yeni tanıtılan bir boksör bulunacak.

Mortal Kombat'ın 1995 yılında vizyona giren ilk filmi genel anlamıyla serinin hayranları tarafından beğeni toplamıştı. Eleştirel anlamda elbette çok büyük bir başarı olduğu söylenemez ancak en azından Street Fighter veya Tekken filmleriyle karşılaştırıldığında zamanın şartlarını da düşünürsek kaliteli bir yapımdı diyebiliriz. Bakalım Warner Bros'un yeni Mortal Kombat filmi, serinin ilginç evrenini başarılı bir şekilde yansıtabilecek mi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6045 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mortal kombat, mortal kombat filmi ve
3 etiket daha warner bros james wan Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim