Anlık Bildirim

Yeni Jetta GLI, bağımsız arka süspansiyonla gelecek

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaklaşık 19 bin dolardan satışa sunulacak olan 2019 Jetta'nın performans odaklı versiyonu olan Jetta GLI'ın çok yakında tanıtılacağı iddia ediliyor.

Yeni Jetta GLI, bağımsız arka süspansiyonla gelecek Tam Boyutta Gör

Görseller 2019 Jetta R-Line paketine aittir
Volkswagen, 2019 Jetta modelini bu yılın başında düzenlenen Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıttı. Geçtiğimiz günlerde ise yeni Jetta’nın 19 bin 395 dolardan başlayan fiyatlarla Amerika’da satışa çıkacağı açıklandı. Son gelen haberler ise performans odaklı Jetta GLI modelinin yakın bir zamanda oyuna katılacağı yönünde.

İsmi açıklanmayan bir Volkswagen temsilcisinin Autoblog’a verdiği röportaja göre, performans odaklı Jetta GLI modeli önümüzdeki yıl satışa çıkacak. Ne zaman tanıtılacağına dair net bir bilgi olmasa da, spekülasyonlara göre önümüzdeki kasım ayında Los Angeles veya önümüzdeki yılın başında Chicago’da tanıtımı yapılacak.

Arka tarafta bağımsız süspansiyon olacak

Tanıtılacağı tarih bir yana dursun, temsilcinin açıklamalarına göre Jetta GLI’da standart modele göre önemli güncellemeler bulunacak. Örneğin; standart Jetta versiyonlarında sunulan torsiyon çubuklu arka süspansiyonlar bu araçta kullanılmayacak. Bunun yerine arka tarafta multi-link bağımsız süspansiyona yer verilecek.

Yeni Jetta GLI modelinde Golf GTI’ın dört silindirli 2.0 TSI motoru kullanılmaya devam edecek. Kullanılan bu motorun teknik verileri ise 223 beygir ve 350Nm olacak. Üretilen bu güç yola standart olarak 6 ileri manuel şanzıman ile sunulurken, 7 ileri DSG de tercih listesindeki yerini alacak.

Performansın yanı sıra Jetta GLI’nın iç ve dış tasarımında bazı değişimlerin yapılması muhtemel. Bu değişimler arasında özel olarak tasarlanan daha spor tamponlar, marşpiyeller, pedal seti, direksiyon ve koltukların bulunması muhtemel gibi görünüyor.

2019 Jetta modeli Amerika’da 19 bin 395 dolar başlangıç fiyatıyla satışa çıkacak. Bu fiyat, en üst donanım olan SEL paketiyle birlikte 26 bin 945 dolara kadar yükselecek. Jetta GLI’nın ise satış fiyatının 30 bin dolar civarında olması bekleniyor.

Aşağıdaki galeriden 2019 Jetta modelinin fotoğraflarını inceleyebilirsiniz;

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8258 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
volkswagen jetta, 2019 jetta fiyatı ve
2 etiket daha jetta gli fiyat yeni jetta
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim