Anlık Bildirim

Yeni James Bond filmini yönetecek isim belli oldu

Danny Boyle'un ayrılmasının ardından yönetmensiz kalan yeni James Bond filmini yönetecek isim belli oldu. Ayrıca ertelenen film için yeni bir vizyon tarihi de açıklandı.
Sinema dünyasının en popüler karakterlerinden James Bond, 25. filmi ile beyaz perdeye geri dönüyor. Filmi yönetmesi için anlaşılan Danny Boyle'ın sürpriz ayrılık kararı sonrası yönetmensiz kalan yeni Bond filmi, yaklaşık bir aydır devam eden arayışın ardından yeni yönetmenini buldu.
Danny Boyle'ın yerini alması için Jean-Marc Vallee, Yann Demange, David Mackenzie ve Edgar Wright gibi isimlerle görüştüğü söylenen Eon Productions ve MGM, şimdilik Bond 25 olarak anılan filmi yönetmesi için Cary Joji Fukunaga ile anlaştı.
Kariyerine Sin Nombre ve Jane Eyre gibi ödüllü filmlerle başlayan Fukunaga, True Detective'in ilk sezonundaki tüm bölümleri yönetmiş ve etkileyici yönetimi ile adından söz ettirmişti. Netflix orijinal filmi Beasts of No Nation ile bir kez daha övgü toplayan Fukunaga, son olarak da Netflix'in yeni dizisi Maniac'ın tüm bölümlerini yönetti. 
Danny Boyle'ın yerine Cary Fukunaga ile anlaşılmasıyla birlikte Bond 25'in yapım süreci kaldığı yerden devam edecek. Ancak kamera arkasında yaşanan bu değişim yüzünden film daha önce açıklanan vizyon tarihine yetişmeyecek. Daha önce 8 Kasım 2019'da vizyona gireceği duyurulan filmin çıkış tarihi ertelendi. Bond 25'in yeni vizyon tarihi 14 Şubat 2020 olarak açıklandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim