Anlık Bildirim

Yeni Google Glass üst seviye bir donanımla geliyor

Hayal kırıklığına rağmen ısrarla teknoloji sektöründe kalmaya devam eden Google Glass şimdiye kadar ki en güçlü donanımına kavuşmak üzere. Detaylar haberimizde.

Google’ın büyük umutlarla geliştirdiği ancak bazı yetersizlikler nedeniyle son kullanıcıya sunamadığı Google Glass akıllı gözlüğü kurumsal pazarda kendisine alan bulmuş durumda. Google kurumsal pazar için yeni bir gözlük daha geliştiriyor.

Google Glass Enterprise Edition 2 özellikleri ve fiyatı

Google Glass Enterprise Edition 2 adıyla sertifika onaylarında görülen yeni gözlüğün donanımı da ortaya çıkmış durumda. Benchmark testlerine göre Snapdragon 710, 3GB RAM ve Android 8.1 işletim sistemi şeklinde özellikler mevcut.

Yeni Google Glass görüldüğü kadarıyla üst seviye bir akıllı telefon ile eşdeğer performansa sahip olacak. Bu sayede zengin gerçeklik ve diğer sektörel uygulamalarda daha verimli olacağı tahmin edilebilir.

Diğer taraftan ilk dönemin en büyük eleştiri konusu olan batarya ömrüne nasıl bir çare bulunduğu merak konusu. Tasarım tarafında büyük bir değişiklik olmadığı için bataryanın birkaç saatlik bir kullanım ömrü sunacağını söylemek yanlış olmaz.

Google Glass Enterprise Edition 2 modeli en erken gelecek yıl içerisinde piyasada olacak. Fiyat olarak ise önceki 1500$ seviyesini koruyacağı tahmin ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim