Anlık Bildirim

Yeni Ghostbusters filminden ilk teaser geldi

Sony Pictures’ın hep büyük önem verdiği Ghostbusters film efsanesi dördüncü kez vizyona girmeye hazırlanıyor. Bu kez orijinal serinin devamı niteliğinde olacak.

80’li yılların kült filmi Ghostbusters halen beğenilen ve takip edilen bir seri. 2016 yılında bayanlardan oluşan bir ekiple yeniden çevrilen film beğeni görmeyince bu kez rota orijinal seriye çevrildi.

Yeni Ghostbusters neler sunacak?

2020 yılı yaz aylarında vizyona girmesi planlanan yeni Ghostbusters orijinal iki filmin devamı niteliğinde olacak ve günümüzde geçecek. Yönetmen koltuğuna ise orijinal serinin yönetmeni Ivan Reitman’ın oğlu Jason Reitman oturacak.

Yeni projeden yayınlanan ilk teaser ise efsane Ghostbuster aracının rüzgâr nedeniyle kılıfının açılması ve plakasının görülmesini anlatıyor. Bunun haricinde herhangi bir ipucu verilmemiş.

Devam filmi dendiği zaman elbette akla Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Bill Murray ve Harold Ramis dörtlüsü geliyor. Şimdilik filmin kadrosu ile ilgili bir bilgi yok. Gerçi Harold Ramis 2014 yılında hayatını kaybetmişti. Yeni Ghostbusters filmi ile ilgili önümüzdeki aylarda daha çok detay duyabiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5074 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, ghostbusters 2020 ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim