Anlık Bildirim

Yeni Ford Kuga bu yıl hibrit versiyonla birlikte geliyor

2019'un sonuna doğru bayilerdeki alacak üçüncü nesil Ford Kuga'nın kaputunun altında yeni 1.5 litre üç silindirli EcoBoost motorla birlikte PHEV (şarj edilebilir hibrit) seçeneği sunulacak.

Yeni Ford Kuga bu yıl hibrit versiyonla birlikte geliyor
 

Yeni Focus ST’nin tanıtılmasıyla birlikte gözler ABD merkezli üreticinin Avrupa’daki en büyük silahlarından biri olan Kuga’ya çevrildi. Geçen zaman Ford Kuga’yı rakiplerinin gerisine düşürdü fakat Ford üçüncü jenerasyon ile bu durumu tersine çevirmeye hazırlanıyor. Bu yılın sonunda satışa sunulması beklenen 2019 Ford Kuga; Volkswagen Tiguan ve Renault Kadjar gibi modellerle rekabet edecek.

Üçüncü nesil olarak yollara çıkmaya hazırlanan 2019 Ford Kuga, ilk olarak yeni Focus’ta gördüğümüz C2 platformu üzerine inşa edilecek. Bu sayede elektriklendirilmesi mümkün olan aracın aks mesafesi de arttırılacak. Sonuç olarak selefine kıyasla daha ferah bir kabine ve bagaj hacmine sahip olacak. 2019 Ford Kuga’nın tasarım olarak yeni nesil Focus’tan izler taşıması bekleniyor.

Beklenen hibrit versiyon yeni nesilde geliyor

2019 Ford Kuga’daki motor seçeneklerinin 1.5 litre üç silindirli EcoBoost üniteyle başlaması, bu motorun 150 ve 180 beygirlik iki farklı versiyonla satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca yeni platformun mümkün kıldığı 48V hafif hibrit sistemin bu iki versiyonda da kullanılarak CO2 salınımının 50g/km’a kadar düşürülebileceği söyleniyor. Bunun yanı sıra 1.5 litre ve 2.0 litrelik EcoBlue dizel motorların kaputun altındaki diğer seçenekler olacağı da gelen bilgiler arasında.

Ford Kuga, rakiplerinin gerisinde kalmasına rağmen geçtiğimiz yıl Avrupa’da 153 bin 800 adet sattı. ABD merkezli üretici yeni nesille gelecek hibrit seçeneğinin satışları arttıracağını düşünüyor. 2019 Ford Kuga’nın yıl bitmeden bayilerdeki yerini alacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11421 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2019 ford kuga, ford suv ve ford kuga hibrit
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim