Anlık Bildirim

Yeni Christopher Nolan filminin vizyon tarihi açıklandı

İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın çektiği her film büyük bir merakla bekleniyor. Yapımcı stüdyo Warner Bros., ünlü yönetmenin yeni projesiyle ilgili ilk kez bir açıklama yaptı.
21. yüzyılın en başarılı yönetmenlerinden birisi olarak gösterilen Christopher Nolan, yepyeni bir proje için hazırlıklara başladı. Warner Bros. tarafından bugün yapılan açıklamaya göre ünlü yönetmenin yeni filmi 17 Temmuz 2020'de vizyona girecek.

Yeni Nolan projesi için şu anda çok fazla bilgimiz yok. Warner Bros., yönetmen ve vizyon tarihi hariç film hakkında henüz hiçbir detay vermiş değil. Oyuncu kadrosu, hikayesi hatta filmin ismi bile bilinmiyor. Ancak bir Nolan projesi olduğu için beklentiler elbette yüksek. Film muhtemelen yine ilginç bir konuya ve işlenişe sahip olacaktır.

Christopher Nolan, 2000 yılında vizyona giren Memento filmiyle ilk kez adını duyurmuştu. Nolan'ın sonrasında yönettiği The Batman serisi, The Prestige, Inception ve Interstellar filmleri de sinema dünyasında büyük ses getirdi ve her biri son 20 yılın kült filmleri arasına girmeyi başardı.

Nolan'ın son filmi Dunkirk ise hem gişede hem de sinemaseverler karşısında aslında çok da bekleneni verememişti. Bakalım ünlü yönetmenin 2020 yılında vizyona girecek yeni filmi yine bizleri şaşırtmayı başarabilecek mi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9628 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
2 etiket daha Christopher Nolan Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim