Anlık Bildirim

Xiaomi yeni akıllı telefonlarında kullanacağı periskop kameranın patenti aldı

Çinli akıllı telefon üretici Xiaomi, önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği amiral gemisi modellerinde kullanılacak olan periskop kamera teknolojisinin patentini aldı...
Xiaomi, akıllı telefon pazarındaki en son teknolojileri ve trendleri bir araya getirme taahhüdüne devam ediyor. Çinli dev şirket bir sonraki akıllı telefon modellerinde kullanacağı periskop kameranın patentini de aldı. Yeni teknolojinin yaklaşan amiral gemisi Mi MIX 4 modelinde kullanılması planlanıyor.

Xiaomi Mi Mix 4 modelinde kullanılacak

İlk olarak bu yol Huawei P30 Pro ve Oppo Reno 10x zoom gibi cihazlarda gördüğümüz bu periskop kamera teknolojisine artık Xiaomi'de girmek istiyor. Çin Devlet Fikri Mülkiyet Ofisi tarafından 2 Temmuz'da onaylanan yeni bir patent başvurusu da bu durumu doğrular nitelikte. Xiaomi'nin patenti, ana kameranın dikey olarak yerleştirilmiş tamamlayıcı bir periskop lensi ile kombinasyonunu gösteriyor.
Bunun da merceğe daha fazla ışığın girmesini sağlayarak, merceğin optik zoom özelliğinin iyileştirilmesine yardımcı olacağı ve aynı zamanda da optimum görüntü sabitleme sağlayacağı belirtiliyor. Sonuçta ise ortaya optik sabitleme özellikli kayıpsız zoom teknolojisi çıkıyor. Söylentilere göre de şirketin bu teknolojiyi kullanacağı ilk cihaz Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefon modeli olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim