Anlık Bildirim

Xiaomi yeni 100 W hızlı şarj teknolojisini seri üretim aşamasına getirmeye çalışıyor

Xiaomi'nin kurucusu 100 W Super Charge Turbo adlı hızlı şarj teknolojisini kullanıcılara sunmak için çok çalıştıklarını söyledi. Yeni teknoloji 4.000 mAh'lik pili sadece 17 dakikada şarj edebiliyor.
Xiaomi, geçtiğimiz ay Weibo hesabı aracılığıyla 100 W Super Charge Turbo hızlı şarj teknolojisini resmen tanıttı. Ancak, bu teknolojinin ne zaman kullanıcılara ulaşacağını açıklamadı. Xiaomi'nin kurucusu ve başkanı Lin Bin, şirketin bu teknolojiyi seri üretim aşamasına getirmek için çok çalıştığını belirtti.
100 W Super Charge Turbo hızlı şarj teknolojisi, 4.000 mAh'lik bir pili sadece 17 dakikada tamamen şarj edebiliyor. Bununla birlikte Bin, şarj teknolojisinin nasıl çalıştığını veya en azından ne bekleyebileceğimiz konusunda başka hiçbir detay paylaşmadı. Resmi tanıtım sırasında da bilgi verilmediği için yeni hızlı şarj işleminin arkasındaki teknik ayrıntıyı bilemiyoruz.

Oppo'nun hızlı şarj teknolojisi ile karşılaştırıldı

Daha önce 100 W Super Charge Turbo hızlı şarj teknolojisini çalışırken gösteren bir teaser video yayınlandı. Paylaşılan videoda, aradaki farklılıkları ortaya koymak için Oppo'nun Super VOOC Flash Charge hızlı şarj teknolojisi, Xiaomi’ninki ile karşılaştırılıyor.
Xiaomi’nin teknolojisi, cihazı 17 dakika içinde tamamen şarj ederken, Oppo’nunki aynı sürede sadece yüzde 65 şarja ulaşıyor. Redmi’nin Snapdragon 855 işlemcili yeni telefonunun bu inanılmaz hızlı şarj teknolojisine sahip olacağı yönünde söylentiler var. Ancak bu bilgilerin gerçekliğine dair henüz ortada somut bir kanıt yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9582 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim