Anlık Bildirim

Xiaomi yakında Android Pie güncellemesi alacak cihazları duyurdu

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, kullanıcıların merakla beklediği bir konuda açıklama yaptı. Bir şirket yetkilisi Weibo'da yakında Android Pie güncellemesi alacak üç modeli açıkladı.
Teknoloji devlerinden Xiaomi, akıllı telefonlarında güncellemeleri en kısa sürede yayınlamaya çalışan şirketlerden biri diyebiliriz. Şirket, Çin'in sosyal medya sitesi Weibo'da  Mi 6, Mi MIX 2 ve Mi Note 3'ün yakında Android Pie güncellemesi alacağını resmen açıkladı.

MIUI 10'a da yükseltilecekler

Xiaomi'de görev yapan yazılım mühendisi Zhang Guoquan, Çinli şirketin akıllı telefonlarında uygulamaya koyacağı güncelleme takvimini açıkladı. Mühendise göre şirket 2017 yılında satışa sunduğu eski amiral gemisi Mi 6 çok yakın bir zamanda Mi MIX 2 ve Mi Note 3 ile birlikte Android Pie işletim sistemine güncellenecek.
Tüm bu Xiaomi modellerinin aynı zamanda şirketin yeni arabirimi olan MIUI 10'u da alacağı belirtildi. Bununla beraber Mi 6, oyun performansını arttıran Game Boost modunu alacak tek cihaz olacak. Bu özellik Xiaomi'nin en son amiral gemisi olan Mi 9'un lansmanı sırasında duyurulmuştu. İki yıllık bir model olan Mi 6'ya gelecek olması ise sürpriz olarak nitelendiriliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7487 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim