Anlık Bildirim

Xiaomi ve Oppo marka telefonlar Turkcell’de satışa sunuluyor

Turkcell'in web sitesinde yayınlanan bilgiye göre Xiaomi ve Oppo marka telefonlar, Şubat ayı içerisinde satışa sunulacak. Turkcell mağazalarında Xiaomi Mi Band 3 satışa sunuldu.
Uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla dikkat çeken Xiaomi ve Oppo, çok yakında Turkcell’de satışa sunulacak. Geçtiğimiz sene Türkiye’ye giriş yapan Xiaomi’nin telefonları ilk kez bir operatör tarafından satışa sunulacak. Türkiye’ye yeni giriş yapan Oppo ise hızlı bir şekilde Turkcell müşterileri ile buluşacak.

Turkcell, dün sabah saatlerinde web sitesinde “Peşin Fiyatına 12 Ay Taksit’e Varan Avantajlı Teklifler” isimli kampanya yayınladı. Kampanyanın detay sayfasında Xiaomi ve Oppo telefonlara yer verildiğini gördük. Xiaomi Redmi S2 ve Oppo AX7 modelleri, kampanyaya dahil modeller arasında yer alıyor. Bu modellerin altına şu not düşülmüş: “Modeller Şubat ilk hafta itibari ile lanse edilecektir.” Böylelikle bu telefonların Turkell'de satışa sunulacağı ortaya çıktı.

Oppo’nun RX17 Neo isimli modeli Vodafone’da satışa sunulmuştu ve Turkcell’e de geleceği açıklanmıştı. Xiaomi ise ilk defa bir operatör tarafından satışa sunulacak. Hangi modellerin satışa sunulacağını öğrenmek için Turkcell’e ulaştık. Konuyla ilgili olarak herhangi bir bilgi verilmeyip kampanya koşullarındaki Xiaomi ve Oppo modelleri ile ilgili bilgiler apar topar kaldırıldı.


Siteden kaldırılan bilgilerden yola çıkarak Xiaomi Redmi S2 ve Oppo AX7’nin önümüzdeki günlerde satışa sunulacağını söyleyebiliriz. Xiaomi Mi 8, Pocophone F1 gibi telefonlar da tarifeye ek kampanyalarla satışa sunulursa yüksek talep görecektir.

Xiaomi Mi Band 3 satışa sunuldu

Xiaomi Mi Band 3, Turkcell mağazalarında satışa sunuldu. Kampanyasız peşin fiyatı 229 TL olarak belirlenen cihazı tarifeye ek 12 taksitle aldığınızda 141 TL'ye denk geliyor. E-ticaret sitelerine göre yaklaşık 20 TL daha ucuza satılıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
45338 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, oppo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim