Anlık Bildirim

Xiaomi, katlanabilir akıllı telefon planını beklemeye aldı

Samsung ve Huawei'nin katlanabilir akıllı telefon modellerini tanıtmasından sonra gözlerin çevrildiği Xiaomi, şimdilik bu planını beklemeye aldı. Detaylar haberimizde.
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2019) önce Samsung, sonra Huawei olmak üzere iki dev şirket katlanabilir akıllı telefon modellerini görücüye çıkarmıştı. Bu iki şirketin ardından gözlerin çevrildiği Xiaomi ise suskunluğunu koruyor ve gelen haberlere göre şirket katlanabilir akıllı telefon projesini beklemeye aldı.

Farklı katlanabilir konseptler deniyoruz

Xiaomi'nin yakın bir tarihte katlanabilir akıllı telefonunu tanıtacağını bekliyorsanız size kötü bir haberimiz var. VentureBeat ile yaptığı bir röportajda konuşan Xiaomi küresel sözcüsü ve ürün yönetimi direktörü Donovan Sung'a göre şirket katlanabilir akıllı telefon teknolojisinin olgunlaşmasını bekleyecek.
Sung konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: "Xiaomi olarak katlanabilir akıllı telefonumuzu piyasaya sürmeden önce, bu teknolojinin olgunlaşmasını beklemek istediğimizi düşünüyorum. Ancak emin olabilirsiniz ki çeşitli ve farklı katlanabilir konseptler deniyoruz." ifadelerini kullandı. Bu durum sizi şaşırtmış olabilir, zira Xiaomi'nin başkanı bir süre önce katlanabilir bir akıllı telefonu gösteren video paylaşmıştı. Ancak görünen o ki somut bir hal alması biraz zaman alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5139 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, huawei ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim