Anlık Bildirim

Xiaomi hava soğutmalı yeni bir kablosuz şarj istasyonu duyurdu

Henüz 30W seviyesinde kablosuz şarj destekleyen akıllı telefonların sayısı çok değil ancak Xiaomi sonraki dönemi de düşünerek yeni bir kablosuz şarj istasyonu duyurdu.

Kablosuz şarj teknolojisine yavaş yavaş ısınmaya başlayan Xiaomi, kullanıcılar için adaptör alternatiflerini arttırıyor. 20W kablosuz şarj istasyonundan sonra şimdi de 30W kablosuz şarj istasyonu duyuruldu.

30W enerji aktarımı

Xiaomi’nin yeni kablosuz şarj istasyonu dikey olarak tasarlanmış ve böylece telefonunuza kolay erişim sağlayabiliyorsunuz. Qi standardına uyumlu olduğu için Xiaomi haricindeki telefonlarla da kullanılabiliyor.

30W seviyesinde enerji aktaran kablosuz stand ayrıca içerisindeki sessiz mini fan sayesinde sıcak hava şarj bobinlerine ulaşmadan dışarı atılıyor. Böylece daha güvenli ve daha fazla ısı dağıtımı yapılabiliyor. Piyasada kablosuz şarj özelliği olan cihazlarda amiral gemileri de dahil 30W seviyesi nadiren mevcut. Bu bakımdan önümüzdeki dönemler için iyi bir alternatif olacağını söyleyebiliriz. Xiaomi 30W kablosuz şarj istasyonu 28$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim