Anlık Bildirim

Xiaomi’den uygun fiyatlı akıllı çöp kutusu

Xiaomi, kapağı otomatik olarak açılıp kapanabilen akıllı çöp kutusunu tanıttı. Firmanın önceki çöp kutu modeline kıyasla bazı özellikleri kırpılsa da fiyatı daha uygun.
Xiaomi’den akıllı çöp kutusu Tam Boyutta Gör
Üretmediği ürün kalmayan Xiaomi, çöp kutularını da akıllı hale getirdi. Hatta ilk akıllı çöp kutusunu geçtiğimiz senenin yaz aylarında gördük. Bugün ise daha uygun fiyatlı bir akıllı çöp kutusu modeli tanıtıldı.

Ninestars ile iş birliği

Bu tarz ev ürünlerini farklı firmalarla yaptığı iş birlikleriyle üreten Xiaomi, akıllı çöp kutusu için Ninestars firmasıyla çalışıyor. Çöp kutusunun üzerinde bulunan sensör, kapağı otomatik olarak açıp kapatabiliyor. 6 cm ile 30 cm arasında algılama menzili olan sensör sayesinde dokunmadan çöpünüzü atmış oluyorsunuz.

Önceki modelde kendi kendine açılan kapağa ek olarak otomatik olarak çöp poşeti bağlayan ve yeni poşet takan mekanizma bulunuyordu. Xiaomi fiyatı düşürebilmek için bu modelde otomatik poşetleme sistemini dahil etmemiş. Ancak 10L kapasiteli çöp kutusunun, kullanılan özel mekanizma ile kapağını daha sessiz açıp kapattığının altı çiziliyor.

ABS plastikten üretilen akıllı çöp kutusu Xiaomi’den alışık olduğumuz beyaz, yuvarlatılmış tasarımla geliyor. Kapağın otomatik açılması için iki adet pil gerekiyor. Eğer alkalin pil alırsanız 17 aya kadar kullanım sunabildiği belirtildi. Akıllı çöp kutusunun fiyat etiketi 19 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13230 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı çöp kutusu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim