Anlık Bildirim

Xiaomi çift yönlü ZMI Aura şarj istasyonunu duyurdu

Xiaomi ZMI Aura Two-Way şarj istasyonu 27W enerji aktarımı ile hızlı şarj desteği sunarken aynı anda kendisini de şarj etmenize izin veriyor. Xiaomi ZMI Aura Two-Way özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Taşınabilir şarj istasyonları konusunda en beğenilen firmaların başında gelen Xiaomi, iştirakleri üzerinden de yeni ürün çıkarmaya devam ediyor. Yeni tanıtılan ZMI Aura Two-Way hızlı şarj istasyonu buna son örnek.

Xiaomi ZMI Aura Two-Way özellikleri ve fiyatı

20000mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan ZMI Aura Two-Way şarj istasyonu iki adet tam boy USB, bir adet microUSB ve bir adet de USB Tip-C bağlantısı barındırıyor. Gövde polikarbonat alaşımdan imal edilirken geri dönüştürülebilir materyaller kullanılmış.

27W enerji aktarımı ile hızlı şarj desteği sunan istasyon aynı anda kendisini de şarj edebiliyor. Bunun için microUSB veya USB Tip-C portundan birisini kullanmanız yeterli. Ayrıca şarj verimliliği konusunda da birtakım iyileştirmeler de barındırıyor.

İstasyon üzerinde batarya yüzdesini gösteren LED bildirim yüzeyle uyum sağlıyor ve kapalı olduğu zamanlarda sırıtmıyor. Xiaomi ZMI Aura Two-Way şarj istasyonu 29$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim