Anlık Bildirim

Xiaomi, akıllı telefon arayüzündeki can sıkıcı reklamları kaldırabilir

Xiaomi akıllı telefon kullanıcılarının en büyük sıkıntılarından biri de hiç kuşku yok ki şirketin kendi MIUI arayüzündeki reklamlardır. Ancak iyi haber şu ki yakında bu reklamlar kaldırılabilir.
Bir Xiaomi akıllı telefonunuz varsa, zaman zaman cihazınızın ekranında rahatsız edici reklamlar görmüş olabilirsiniz. Ancak Çinli teknoloji üreticisi, artık kullanıcıların şikayetlerini dikkate alacağı ve bu sinir bozucu reklam politikasını yeniden gözden geçireceği anlaşılıyor.

Ürün müdürü söz verdi

Xiaomi'nin akıllı telefonlarından kullandığı MIUI arayüzü, bu konuyla ilgili tartışmaların odak noktasında. Zira birçok kullanıcı için bu arayüz çok fazla reklam ve istenmeyen uygulama barındırıyor. Cihazdaki bazı uygulamaları çalıştırdığınızda bildirimler ve reklamla karşılaşma durumunda kalabiliyorsunuz ve bu da hiç kuşku yok ki sinir bozucu bir duruma sebebiyet verebiliyor.
Xiaomi akıllı telefonlarının Çin versiyonlarında daha fazla görülen bu duruma şirketin ürün müdüründen bir açıklama geldi. Yönetici, Çin'in sosyal ağı Weibo'dan kendisine yöneltilen bu şikayetler sonucunda, şirketin reklam politikasına önümüzdeki dönemde bir düzenleme geleceğini açıkladı. Xiaomi'nin akıllı telefonları rakiplerine oranla daha ucuz bir fiyat etiketiyle kullanıcılara sunuluyor. Ancak bunun da bir bedeli olmalı ki, şirket bu açığı reklam gelirleriyle kapatma yolunu tercih ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13676 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, miui ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim