Anlık Bildirim

Xiaomi Mi CC9e'nin render görüntüsü sızdırıldı

Xiaomi ve Meitu ortak yapımı Mi CC serisinin daha uygun bir fiyata, daha mütevazi bir görünüme ve daha düşük bir donanıma sahip olan üyesi Mi CC9e'nin render görüntüleri sızdırıldı.
Çinli mobil teknoloji devi Xiaomi ile ürettiği kamera uygulamaları ve özçekim odaklı akıllı telefonlarıyla tanınan hemşehrisi Meitu, geçtiğimiz yıl hem Çin pazarına hem de global pazara yönelik akıllı telefonlar üretmek için güçlerini birleştirmeye karar vermişlerdi.
İkili tarafından geliştirilen ilk akıllı telefon modeli Mi CC9'un tasarımını ortaya koyan bir afiş geçtiğimiz günlerde Hintli bir kaynak tarafından sızdırılmıştı. Cihaz katlanabilir bir kamera modülüyle geliyordu ve oldukça füturistik bir görünüme sahipti.
Şimdi ise cihazın daha uygun bir fiyata, daha mütevazi bir görünüme ve daha düşük bir donanıma sahip olan varyantı Mi CC9e'nin render görüntüleri sızdırıldı.
Tasarım dili Xiaomi'nin geçtiğimiz günlerde piyasaya sürmüş olduğu amiral gemisi modeli Mi 9 ile bir hayli benzerlik taşıyan cihaz, sızdırılan render görüntüsünden anlayabildiğimiz kadarıyla üçlü arka kamera kurulumu, su damlası biçiminde bir çentik ve ekrana gömülü parmak izi okuyucu ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca kayda değer bir ayrıntı olarak, bir üst modeli Mi CC9'un arkasında Meitu logosu yer alırken bu cihazda Xiaomi logosu karşımıza çıkıyor. 
Arka kamera kurulumunda 48 megapiksel çözünürlüğünde bir ana sensör bulunan cihazın ön tarafında ise 32 megapiksel çözünürlüğünde bir özçekim kamerasının yer alacağı söyleniyor. Ayrıca cihazın 6.39 inç genişliğinde bir ekran ile 18W hızlı şarj desteğine sahip 4.000 mAh'lik bir bataryaya sahip olması ve gücünü Snapdragon 712 yonga setinden alması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim