Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 3'ün ilk teaser görseli yayınlandı

Xiaomi'nin merakla beklenen yeni nesil akıllı bilekliğine ait ilk teaser yayınlandı. Çinli şirket resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla Mi Band 3'ün görselini paylaştı.
Mi Band 3'ün resmi olarak tanıtılmasını heyecanla bekleyenler için iyi haberler var. Xiaomi yeni akıllı bilekliğin ilk resmi teaser görselini yayınladı. Şirketin resmi Twitter hesabı, Mi Band 3'ün silüetini gösteren bir fotoğraf paylaştı. Görselin açıklamasında ise “Ne olduğunu tahmin edebilir misiniz?” yazısı vardı.
Akıllı bileklik Mi Band 2 gibi fiziksel bir tuşa sahipmiş gibi görünmüyor. Ayrıca, Black Shark oyuncu telefonunun lansmanı sırasında şirket CEO'su Lei Jun'un bileğinde görünene benziyor. Bu yüzden Mi Band 3 olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Lansman tarihi yakında açıklanacak

Mi Band 3'ün dokunmatik OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Cihaz birkaç ay önce Bluetooth sertifikası aldı ve Bluetooth 4.2 LE ile birlikte gelecek. Akıllı bilekliğin diğer özellikleri ise henüz bilinmiyor ancak Mi Band 2'nin tüm özellikleri ile birlikte önemli iyileştirmeler ve yeni özellikler sunulmasını bekliyoruz.
Akıllı bilekliğin ilk resmi teaser'ı yayınlandığına göre lansman tarihi de muhtemelen çok yakında açıklanacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim