Anlık Bildirim

Xiaomi Mi A3 ve A3 Lite modelleri, Snapdragon 700 serisi işlemci ile gelecek

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı Xiaomi Mi A3 ve A3 Lite modellerinin, Snapdragon 700 serisi işlemci ile geleceği kesinleşti.
Xiaomi'nin Android One projesi kapsamında piyasaya sürmeye hazırlandığı Xiaomi Mi A3 ve A3 Lite model akıllı telefonların Snapdragon 700 yonga seti ile geleceği söylentisi vardı. Güvenilir bir kaynaktan gelen haberler bu söylentileri doğrular nitelikte.

Xiaomi üçüncü bir cihaz daha geliştiriyor

XDA geliştiriciler forumundan Mishaal Rahman'ın attığı bir tweet'e göre Bamboo Sprout ve Cosmos Sprout kod adıyla geliştirilen Xiaomi Mi A3 ve A3 Lite modelleri Snapdragon 700 serisi işlemciye sahip olacaklar. Cihazlarda hangi işlemci modellerinin kullanılacağı kesin olmamakla birlikte, Mi A3 modelinin Snapdragon 730 veya Snapdragon 712'den, A3 Lite'ın ise daha düşük model olan  Snapdragon 710'dan güç alacağı ifade ediliyor.

Raporda ayrıca, Xiaomi'nin Pyxis kod adlı üçüncü bir Snapdragon 700 serisi işlemci destekli bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı belirtilyior. Bu cihazla ilgili şimdilik çok fazla bir detay yok. Mi A3'ün güçlü bir işlemciye ek olarak, ekrana gömülü parmak izi sensörü ve serinin ilk OLED ekranıyla geleceği de sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim