Anlık Bildirim

Xiaomi Mi A3 fiyatıyla oldukça iddialı olacak

Xiaomi’nin Twitter hesabı Mi A3 hakkında paylaşımlar yapmaya başladı. Firma, yeni modelin fiyatının Mi A2’den bile daha iddialı olacağını belirtiyor. Ayrıca bazı görüntüler ortaya çıktı.
Xiaomi Mi A3 fiyatıyla oldukça iddialı olacak Tam Boyutta Gör
Xiaomi’nin, Android One projesine dahil olan Mi A serisi yakın zamanda güncellenmeye hazırlanıyor. Xiaomi Twitter hesabı da yeni model hakkında paylaşımlar yapmaya başladı. Altı çizilen en önemli konu, Mi A3’ün önceki modelden bile çok daha iddialı fiyatla sunacağı.

Mi CC9e’nin Full HD+ çözünürlüklü versiyonu

Bildiğiniz üzere Xiaomi, Mi CC9 isimli yeni bir seri çıkardı. Bu serinin ufak değişiklerle global pazara Mi A3 olarak çıkarılacağı artık kesinleşti diyebiliriz. Mi CC9e isimli model normalde HD+ panelle geliyor. Bu cihazın ekranının Full HD+ yapılarak Mi A3 şeklinde sunulması bekleniyor. Dolayısıyla teknik özelliklerini, 6 inç Full HD+ AMOLED ekran, Snapdragon 665 yonga seti, 48 MP + 8 MP arka kamera, 32 MP ön kamera, 4 GB RAM, 128 GB’a kadar depolama, 4000 mAh batarya, microSD kart desteği, 3.5 mm kulaklık girişi şeklinde sıralayabiliriz.

Bir başka sızıntıya göre Mi A3’ün 4 GB RAM + 64 GB depolamadan oluşan modeli 199 dolar fiyat etiketiyle sunulacak. Xiaomi Mi A2’nin çıkış fiyatına kıyasla 30-40 dolar daha düşük olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki sonuç olarak bu fiyatın kesinliği bilinmiyor. Ancak Mi A2 ve Mi A2 Lite modellerinin yakaladığı başarının ardından daha iddialı fiyatla gelecek Mi A3, büyük satış rekorları kırabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22926 kez okundu.
24 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi a3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim