Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 9T ve Mi Band 4 kullanıcılara neler sunuyor?

Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde ülkemiz için tanıttığı Xiaomi Mi 9T ve Mi Band 4 önümüzdeki haftalarda raflardaki yerini almaya başlayacak. Kullanıcılara neler sunduklarına birlikte bakalım.
Xiaomi Mi 9T ve Mi Band 4 neler sunuyor? Tam Boyutta Gör
Çin ve Avrupa tanıtımlarının ardından Xiaomi Mi 9T ve Mi Band 4 için bir tanıtım da geçtiğimiz günlerde ülkemizde gerçekleştirildi. Teknik özellikleri uzun zamandır bilinen bu iki cihaz, önümüzdeki haftalarda raflardaki yerini almaya başlayacak. Peki Xiaomi Mi 9T ve Mi Band 4 kullanıcılara yeni ne sunuyor?

Xiaomi Mi 9T

Haberlerimizi yakından takip edenlerin bildiği üzere Xiaomi Mi 9T modeli Redmi K20’nin Çin dışındaki ülkeler için yeniden isimlendirilmiş sürümü. Firmanın son amiral gemisi Mi 9’un ardından gelen Mi 9T, süper orta sınıf bir cihaz olarak tanımlanabilir. Bunun arkasındaki temel sebep ise Snapdragon 730 yonga seti ile gelmesi. Yani Mi 9T, amiral gemisi özellikleri, orta sınıf yonga seti ile kullanıcılara sunuyor. Her ne kadar orta sınıf desek de Snapdragon 730, hem gündelik işlerde hem de oyunlarda Xiaomi cep telefonu severleri memnun edecektir.

Xiaomi Mi 9T ve Mi Band 4 neler sunuyor? Tam Boyutta Gör

Mi 9T'nin açılır kapanır kamera mekanizması sayesinde tamamıyla çerçevesiz ekranı mevcut. Ek olarak arka kapağındaki yansımalar da düşünülünce, Mi 9T’nin tasarıma önem veren kullanıcılara da hitap etmesi oldukça doğal. Cihazın diğer özellikleri 6.39 inç AMOLED ekran, 4000 mAh batarya, 48 MP + 13 MP + 8 MP arka kamera, 20 MP ön kamera vb. şeklinde sıralanabiliyor.

Xiaomi Mi Band 4

Akıllı bileklik olması sebebiyle Mi Band 4, kullanıcılara şık bir aksesuar olarak sunulacak. Önceki modelden farklı olarak renkli ekran ile gelen cihazın farklı saat arayüzleri kişiselleştirme imkanı tanıyor. Tabii ki bildirim görüntüleme, alarm, aktivite takibi gibi standart özellikler de unutulmamalı. Özellikle hayatına hareket katmak isteyen kişiler için Mi Band 4’ün yetenekleri önem kazanacaktır.

Xiaomi Mi 9T ve Mi Band 4 neler sunuyor? Tam Boyutta Gör

Peki fiyatlar?

Her iki cihazın da kendini öne çıkaran etkileyici özellikleri ve kullanım senaryoları mevcut. Ancak iş fiyat noktasına geldiğinde maalesef ülkemiz için durumlar pek iç açıcı değil. Mi 9T’nin başlangıç model 3799 TL fiyat ile geliyor. Sonuçta süper orta sınıf olarak adlandırılan bir cihazın neredeyse 4000 TL gibi yüksek bir fiyata sunulması kullanıcıları da memnun etmedi. Mi Band 4 için ise 299 TL’lik fiyat duyurusu yapıldı. Biraz daha makul gibi gözükse de Mi Band 4’ün de daha uygun fiyatla gelmesi gerektiğini söyleyebiliriz. Raflardaki yerlerini aldıkları zaman, kullanıcılara sundukları özellikler fiyatlarının unutulmasını sağlayabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13661 kez okundu.
9 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
telefon, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim