Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 9T Pro yolda

Ülkemizde de tanıtılan Mi 9T ardından Mi 9T Pro’nun gelip gelmeyeceği konusunda soru işaretleri çıkmıştı. Bluetooth sertifikası ve kamera filigranları Mi 9T Pro’nun gelişini doğruladı.
Xiaomi Mi 9T Pro yolda Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz üzere Xiaomi Mi 9T modeli, Çin için tanıtılan Redmi K20’nin yeniden isimlendirilmiş hali. Firma bir de Redmi K20 Pro isminde Snapdragon 855 yonga setli daha üst modelini duyurmuştu. Bunun da Mi 9T Pro olarak tanıtılması bekleniyordu. Ancak Mi 9T için hem Avrupa’da hem de ülkemizde etkinlikler düzenlenmesine rağmen Mi 9T Pro’dan herhangi bir ses çıkmadı. Bu da Mi 9T Pro’nun akıbeti hakkında kafalarda soru işaretleri oluşmasına sebep oldu. Bugün ortaya çıkan Bluetooth sertifikası Mi 9T Pro’nun yolda olduğunu yeniden doğruladı.

Mi 9T Pro özellikleri

Aynı Mi 9T – Redmi K20 ikilisinde olduğu gibi Mi 9T Pro – Redmi K20 Pro da birbirlerinin aynısı iki cihaz olacak. Dolayısıyla Mi 9T Pro’nun teknik özellikleri sır değil. 6.39 inç Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekran, 8 GB’a kadar RAM, 256 GB’a kadar depolama, 4000 mAh batarya, 48 MP + 13 MP + 8 MP arka kamera paketi, açılır kapanır mekanizma içerisinde 20 MP ön kamera vb. şeklinde sıralanabilir. Tasarım olarak Mi 9T ile birebir aynı olacak.

Xiaomi Mi 9T Pro yolda

Mi 9T ve Mi 9T Pro’yu birbirinden ayıran noktaların başında yonga seti yer alacak. Mi 9T Snapdrargon 730 ile gelirken Mi 9T Pro Snapdragon 855 yonga setiyle sunulacak. Farklılıklar sadece yonga seti tarafında değil. Mi 9T’deki 18W hızlı şarj desteği Mi 9T Pro’da 27W’a çıkıyor. Son olarak her ne kadar ana kamera sensörlerinin çözünürlükleri aynı olsa da Mi 9T’de Sony IMX582 bulunurken Mi 9T Pro’da Sony IMX586 kullanılacağını belirtelim.

Firmanın Türkiye’de ve Avrupada’da yalnızca Mi 9T için lansman yapıp Mi 9T Pro'yu sonraya saklaması oldukça ilginç oldu. Mi 9T Pro modelinin ülkemize gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Mi 9T, 3799 TL fiyat etiketiyle ülkemize giriş yapıyor. Mi 9T Pro gelirse nasıl bir fiyatlandırma belirlenecek büyük merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim