Anlık Bildirim

Xiaomi, yeni amiral gemisi modeli Mi 9’u 20 Şubat tarihinde tanıtacak

Xiaomi’nin bu yıl piyasaya süreceği yeni amiral gemisi hakkında meraklı bekleyiş devam ediyor. Firma bugün paylaştığı bir posterle Mi 9 modelinin 20 Şubat tarihinde tanıtılacağını açıkladı.
Xiaomi Mi 9, 20 Şubat’ta tanıtılıyor Tam Boyutta Gör
Bu yılın en çok beklenen modellerinden biri hiç şüphesiz Xiaomi Mi 9. Firmanın yeni amiral gemisi hakkında bazı sızıntıları sizlere aktarmıştık. Bugün ise Xiaomi Mi 9’un tanıtılacağı tarih resmi olarak açıklandı. Firma, 20 Şubat tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile yeni modelini tanıtacak.

Samsung ile aynı gün

25 Şubat tarihinde başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi’ne birçok akıllı telefon üreticisi katılıyor. Ancak Samsung 20 Şubat tarihinde kendi etkinliğini düzenleyeceğini açıklamıştı. Samsung bu etkinlikte Galaxy S10 serisini tanıtılacak. Xiaomi de Samsung ile aynı gün yeni amiral gemisini tanıtacağını açıklamış oldu.

Xiaomi Mi 9 modelinin Snapdragon 855 yonga setinden gücünü alması bekleniyor. Ortaya çıkan Geekbench testinde tek çekirdekte 3158 çoklu çekirdekte ise 11174 puan almayı başarmıştı. Android 9 Pie üzerinde MIUI 10 arayüzü ile gelecek cihazın 27W hızlı şarj desteğine sahip olması bekleniyor. Firma yetkililerin belirttiğine göre bugüne kadarki en şık Xiaomi telefonu olacak.

Xiaomi Mi 9, 20 Şubat’ta tanıtılıyor Tam Boyutta Gör

Kısacası Xiaomi Mi 9 modelini resmi olarak görmemize yalnızca bir hafta kaldı. Daha öncesinde görüntüleri ortaya çıkan katlanabilir telefonu da bu etkinlikte görme ihtimalimiz var. Ancak şu an için kesin bir şey söylemek mümkün değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11339 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim