Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 8 SE Geekbench’te Android Q ile görüntülendi

Henüz Android 9 Pie güncellemesi almamış olan Xiaomi Mi 8 SE, Android'in gelecek sene kullanıcılarla buluşacak yepyeni sürümü Android Q ile Geekbench'te görüntülendi.
Ürettiği fiyat/performans oranı yüksek, bütçe dostu cihazlarla kısa sürede global çapta popülarite elde etmeyi başaran Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, aynı zamanda Android güncellemelerini kullanıcılarına oldukça hızlı bir şekilde ulaştırmasıyla tanınıyor.
Mi 8 ailesinin en gelişmiş üyeleri Mi 8 ve Mi 8 Explorer için hali hazırda Android Pie güncellemesi yayınlamış olan şirket, yılın son çeyreği bitmeden serinin diğer üyeleri Mi 8 Pro ve Mi 8 SE için de Android Pie güncellemesi yayınlamaya hazırlanıyor.
Ancak görünüşe bakılırsa şirketin Mi 8 SE için planları yalnızca Android Pie ile sınırlı değil. Cihaz daha Android 9 Pie güncellemesi bile almadan Android’in gelecek sene kullanıcılar ile buluşacak sürümü Android Q ile Geekbench’te görüntülendi.
Xiaomi Mi 8 SE Geekbench’te Android Q ile görüntülendi
 
Bu da demek oluyor ki şirket daha şimdiden cihazın Android Q güncellemesinin testlerine başlamış durumda. Buradan yola çıkarak cihazın Android Q güncellemesi alacak ilk cihazlar arasında yer alacağını rahatlıkla öngörebiliyoruz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim